Які продукти виросли в ціні на ринках Кривого Рогу у вересні
Фото: Перший Криворізький
Овочі:
- перець — 65–120 грн/кг;
- помідори — 45–80 грн/кг;
- огірки — 45–75 грн/кг;
- редис — 50 грн/кг;
- кабачки — 20–30 грн/кг;
- баклажани — 40–55 грн/кг;
- ріпчаста цибуля — 20–35 грн/кг;
- червона цибуля — 30–40 грн/кг;
- картопля — 25–50 грн/кг;
- буряк — 25 грн/кг;
- морква — 30–40 грн/кг;
- капуста стара білокачанна — 50 грн/кг;
- капуста молода — 40 грн/кг;
- пекінська капуста — 70–100 грн/кг;
- цвітна капуста — 70 грн/кг.
- яблука — 40–50 грн/кг;
- виноград — 150–300 грн/кг;
- груші — 100–150 – грн/кг;
- банани — 70–80 грн/кг;
- лимони — 125 грн/кг;
- мандарини — 140–170 грн/кг;
- апельсини — 100–120 грн/кг;
- гранати — 270 грн/кг;
- грейпфрут — 140 грн/кг;
- диня — 30–35 грн/кг;
- слива — 75-185 грн/кг;
- нектарин — 250 грн/кг;
- кавун — 14–35 грн/кг.
- кріп, петрушка, зелена цибуля — 20-25 грн за пучок (приблизно 30 г).
- куряче філе — 225 грн/кг;
- свинина — 200–250 грн/кг;
- сало — 90–280 грн/кг;
- яловичина — 200–320 грн/кг.
- вершкове масло — 255–478 грн/кг;
- молоко — 35–70 грн/л;
- яйця — 35–65 грн за десяток.
Щоб дізнатись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".