Вчительку 91-ї гімназії Кривого Рогу, яка змушувала дітей голосувати за «Громадський бюджет», покарано

Вчительку 91-ї гімназії Кривого Рогу, яка змушувала дітей голосувати за «Громадський бюджет», покарано

Фото: Первый Криворожский

В Кривому Розі набула розголосу справа про те, як вчителька 91-ї гімназії погрозами і шантажем змушувала дітей тиснути на батьків, щоб вони голосували за конкретний проект конкурсу "Громадський бюджет 2018". За такий вчинок педагога було покарано.

На профільній освітянській комісії вчора, 17 листопада, депутати міськради підняли питання про те, що вчитель одного з навчальних закладів міста силувала дітей брати участь у голосуванні за проект "Громадського бюджету". Про рішення, прийняте комісією, повідомив депутат міської ради Юлій Морозов.

Читайте також: Пострадают ли дети, если их родные не проголосуют за «Общественный бюджет» в Кривом Роге

"Всі - від депутатів, серед яких 3 директори шкіл, до працівників управління освіти і інших - були в шоці, проголосували викликати районне управління освіти і директорку на найближче засідання. Але справи - завдяки і цьому, і серйозному шуму, який піднявся після нашої публікації - пішли швидко, і вже сьогодні тата викликала директорка, яка вибачилася перед ним і повідомила, що вчительку відсторонюють від класного керівництва і викладання в цьому класі. Сподіваюсь, вибачаться і перед дітьми", - написав Юлій Морозов.

Читайте також: В Кривом Роге учитель в гимназии угрожала детям Черным блокнотом из-за Общественного бюджета

Нагадаємо, що днями у соцмережі з'явився аудіозапис, який спричинив скандал. На ньому чути, як вчитель тисне на учнів аби ті та їх родини голосували за проект "Громадського бюджету".


Комментарии (23)

Irina_aaa

12:33, 18 ноября 2017

это все равно только одна, кто попался, к нам из школ в ПЕД приходят с ноутами и настойчиво предлагают голосовать за их проекты, еще и упрекая, чего мы проголосавли не за них,а за те, что нам понравились, ведь в их школе 400 детей учится, маленькая школа, такие все несчастные

Владислав .

13:39, 18 ноября 2017

А *** отправлять вы явно не умение?

Irina_aaa

18:14, 18 ноября 2017

Владислав ., мы так и поступили, я что где-то указала, что мы прогнулись и голосовали за то, что нам сказали?

Трикота

13:14, 18 ноября 2017

Ну а реально учитель в чем виноват... Можно подумать , - это ее личная инициатива. Делается же все с подачи директора школы, так и спрашивали бы с него. Учитель такой же подчиненный, отказалась бы - и осталась бы без работы. Ей же тоже семью кормить нужно. И разве в других школах и детсадах по - другому ?!?

сергей хомяк

14:09, 18 ноября 2017

на ингульце очень правильно считали. герой не терпила. где вы в обыденной жизни прячетесь.

Трикота

15:57, 18 ноября 2017

извините, но эти, как Вы выразились ,,твари,, учили Ваших родителей, Вас и Ваших детей. Не знаю, но меня в детстве учили уважать учителей. А голоса на выборах и подобный беспредел среди бюджетников - это к нашим верхам государства. Они же к власти пришли, чтоб ..порядок и справедливость,, в стране наступила, а не для циничного популизма, лобирования своих интересов и наживы на всем, чем только возможно...

Olga__Igorevna

16:35, 18 ноября 2017

тамерлан1944, судя по Вашему месседжу, Вы все же невнимательно читали.

фиалка

14:55, 19 ноября 2017

тамерлан1944, самообразование-это хорошо, но оно вам не дало усвоить правило "не с глаголами пишется раздельно". 30 человек или всех, присутствующих в классе учитель не научит. Он научит только тех, кто этого хочет и пришёл учиться, а не штаны протирать.

Дмитро Мамай

20:01, 18 ноября 2017

Фикс, мне ещё перед выборами президента, когда язык "победил", работница образования со школы#23 сказала, что янык победит и уже всё

Дмитро Мамай

20:02, 18 ноября 2017

Satirikon, куплено и договорено.
Язык=янык

фиалка

14:57, 19 ноября 2017

Фикс, трудно травмировать знаниями и интеллектом то, чего нет ;)

Заме Чательно

15:19, 18 ноября 2017

А директорку чому не покарано???
І я вважаю, якщо б вчителька була хороша, то діти б ії так не підставили. Тому має те, що заробила.

фиалка

14:51, 19 ноября 2017

Заме Чательно, чому діти? Невже була колективне скарга? А паршиві вівці є в будь-якому колективі. Не думаю, що дітям буде краще з новим керівником. Як би ця їх не влаштовувала, то починаючи з 5 класу можна було давно змінити керівника. А класному керівнику цим покаранням тільки полегшили життя, оскільки звільнили її "гемору" з організації всіх питань, пов'язаних із закінченням 9-го класу.

cloud

18:12, 18 ноября 2017

Чому тiльки одну вчительку!? Тодi вже потрiбно вiдсторонити всiх директорiв, перш за все тому, що саме їхни накази ( словеснi, звичайно ) виконують вчителi . Бо таке твориться у всiх школах та гiмназиiях У всiх школах пройшли спецiальнi збори, на яких директорки примушували голосувати..

Hardkiss

19:09, 18 ноября 2017

Попался учитель, наказали. Кто не попался занимается тем самым дальше

Ссылка скопирована в буфер обмена