Насильство в сім'ї, побиття дітей в Кривому Розі - тема для розмов

Насильство в сім'ї, побиття дітей в Кривому Розі - тема для розмов

Фото: Yandex.ua

Вчора, 6 червня, у нашому місті відбулася зустріч, присвячена питанням соціальної роботи з громадянами, спрямованої на запобігання та попередження повторних злочинів.

У ході робочої зустрічі були обговорені питання щодо соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги людей, які перебувають на обліку в уповноважених секторах з питань пробації міста Кривого Рогу.

Читайте також: Вбили або пропала безвісти. Інтерв'ю названої матері криворожанки Аміни Менго

Зустріч організовано заступником начальника Центрального міськрайонного відділу з питань пробації міста Кривого Рогу Південно-Східного міжрегіонального управління з ПВКПП Міністерства юстиції Вікторією Балабан спільно із директором Криворізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Павлом Миколайовичем Дабіжою.


«На сьогоднішній день важливим є дієве співробітництво між Криворізьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з уповноваженими секторами з питань пробації м. Кривого Рогу, зокрема, у профілактичній роботі із засудженими.

Саме спільні заходи, спрямовані на профілактику попередження злочинності мають змінити ситуацію»
,- наголосив Павло Дабіжа.

На зустрічі поспілкувалися на тему профілактики сімейного неблагополуччя, особливостей роботи з тими, хто зазнав насильства.

Читайте також: У Саксагані знайдені речові докази по справі криворожанки Аміни Менго?

Учасники поговорили про попередження насильства та жорсткого поводження з дітьми:

«Позитивний результат у ресоціалізації дітей та молоді, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, був би неможливий без чітко налагодженого механізму співпраці», - у підсумку зазначила Вікторія Балабан.

Читайте також: Криворіжцям розповіли як не спровокувати конфлікти «на зоні»



Ссылка скопирована в буфер обмена