«Напиши листа світові» у Кривому Розі готове підтримати МЗС України

«Напиши листа світові» у Кривому Розі готове підтримати МЗС України

Фото: Yandex.ua

Криворіжці закликають усіх, кому потрібен мир в Україні долучитись до збору підписів під листом-зверненням до Організації Об’єднаних Націй.

Ініціативні мешканці нашого міста прагнуть зупинити війну, розв’язану Російською Федерацією, тому звертаються до всіх людей в Україні та поза її межами з проханням поставити свої підписи під листом до Генерального Секретаря ООН.

Читайте також: Напиши листа світові. Криворіжці намагаються зупинити війну в Україні

Листи надіслані до МЗС України. Голова Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін зацікавилися акцією, розпочату мешканцями нашого міста, схвально відгукнувся і повідомив, що підтримають ідею криворіжців. Є одна проста умова - Кривий Ріг повинен зібрати 1000 підписів, тоді МЗС України включиться в роботу.

Для кількості населення нашого міста це не буде проблемою.

«Ясно що зберемо. І не тільки Кривий Ріг! Ми як ініціатори. Ми сподівалися, що повинні і діаспори наші підключитися, і всі області. МЗС дали нам зворотній зв'язок. Тепер треба по районах активізуватись. Зібрати 1000 підписів - це дуже просто. Це абсолютно без політики. Абсолютно все прозоро», - поділилася представник ініціативної групи проекту «Напиши листа світові» Тетяна Цимбал.


Умови дуже прості, а підписний лист не вимагає паспортних даних. Зацікавлені особи повинні залишити або свій номер телефону, або діючий емейл.

«Проблема в тому, що люди дуже інертні. Не всі можуть воювати, не всі можуть бути волонтерами. Але підпис поставити - це найпростіша річ. Просто не бути байдужими», - каже Тетяна Цимбал.

Ініціативні криворіжці намагаються підключити до акції школи, підприємства, поширити цю ідею серед студентства Кривого Рогу.

Читайте також: Учні Центру «Зміна» Кривого Рогу підтримали ініціативу дорослих, підписавши «Лист світові»

Усі фінансові аспекти цього проекту учасники «Напиши листа світові» беруть на себе. Ніхто не компенсує витрат ініціативних криворіжців. Це їх особисті внески у велику справу.

Долучитися до акції можуть усі бажаючі. Лист-звернення до Організації Об'єднаних Націй можна знайти на сторінці «Напиши листа світові» в мережі Фейсбук.

У Кривому Розі наразі функціонує перший пункт прийому підписаних листів до ООН в рамках акції «Напиши листа світові». Він знаходиться в Криворізькій регіональній дирекції телерадіокомпанії «Криворіжжя». Підписати листа можна в приміщенні бібліотеки Криворізького державного педагогічного університету.

Комментарии (7)

brEXIT

15:21, 11 мая 2017

Маразм... напиши письмо Дедушке Морозу))

normalnalyudyna

16:12, 11 мая 2017

Розумнику, ти був на війні? Тоді не городи ***ні

brEXIT

16:32, 11 мая 2017

Не...ну если это поможет восстановить Мир, я только За. Но здесь необходимо понять, что это тупой PR-азм.

grigorovic

16:25, 11 мая 2017

Согласен,несерьезно,как-то по детски,а что делать..если Украина это Королева,которую разыграли в политической-шахматной игре и теперь нам ничего не остается,как умирать и надеяться,что отыграемся!

Sokker

20:39, 11 мая 2017

«…Ініціативні мешканці нашого міста прагнуть зупинити війну, розв’язану Російською Федерацією…» //// Этот фейк только для кастрюль и может сработать, в мире тоже знают кто развязал гражданскую войну, но еще делают вид, что верят украинскому правительству, правда все меньше и меньше. А война началась по приказу так называемого и.о. президента Украины Турчинова, стыдливо замаскированная под АТО, хотя также все в мире понимают, что не может АТО продолжаться 3 года (и конца не видно), как не могут в АТО участвовать регулярные войска. И если действительно Россия развязала войну, как нас пытаются убедить, то где объявление войны, где разорванные дипломатические отношения и экономические связи и т.д. и т.п.? Полнейший бред, но самое странное, что многие в этот бред верят. Не повезло Гитлеру, что в его время телевизора не было…

cloud

07:05, 12 мая 2017

Тьоткi, попiдмiтайте краще смiття у своїх пiдїздах, почнiть боротися з грабiжницькими цiнами i тарифами, що душать народ, звернiть увагу на стан медицини у мiстi, а листа раджу писати своєму ж президенту.До речi, в мiсцевих маршрутках нiколи не дають квитки, То це не є корупцiя? Чи i до цього вже звикли та й байдуже?

МиВа

13:50, 14 мая 2017

.Линуся,Ні-і-і .сміття повинні прибирати не тільки тьотки..смітять не тільки вони.а тому підмітати усім. по черзі(якщо не прописаний інший варіант)- так буде .принаймні .чесно і справедливо..а все інше написано дуже ПРАВИЛЬНО.підтримую!!

Ссылка скопирована в буфер обмена