Учні Центру «Зміна» Кривого Рогу підтримали ініціативу дорослих, підписавши «Лист світові»

Учні Центру «Зміна» Кривого Рогу підтримали ініціативу дорослих, підписавши «Лист світові»

Фото: Первый Криворожский

Учні Центру позашкільної освіти "Зміна" поставили свої підписи під "Листом світові".

Юні журналісти, які займаються в КПНЗ "Центр позашкільної освіти "Зміна" Центрально-Міського району підтримали ініціативу дорослих журналістів і поставили свої підписи під листом-зверненням до Організації Об'єднаних Націй з проханням допомогти зупинити агресора - Російську Федерацію, яка вже 3 роки веде війну в Україні.

"Тема війни є досить болючою, особливо тим, хто знає, що таке біль втрати рідної людини чи домівки
, - говорить керівник гуртка "Телерадіостудія"Зміна" Наталія Охрімчук. - Чому це так актуально і гостро відчувається? Тому, що в центрі є діти - переселенці з Луганщини. Разом з тим, підлітки не залишаються байдужими до чужої біди. Вони вважають, що чужої біди не буває. Коли був прочитаний лист, діти одразу погодилися його підписати. Першою підписала девятикласниця Валерія Велика. З розумінням поставилися і школярі молодших класів і охоче поставили свої підписи під листом-зверненням".

Читайте також: Напиши листа світові. Криворіжці намагаються зупинити війну в Україні




Нагадаємо, акцію "Напиши листа світові" започаткували криворіжці. Вони прагнуть зупинити війну, розв’язану східним сусідом, тому звертаються до всіх людей в Україні та поза її межами з проханням поставити свої підписи під листом до Генерального Секретаря ООН.


Долучитися до акції можуть усі бажаючі. Лист-звернення до Організації Об'єднаних Націй можна знайти на сторінці "Напиши листа світові" в мережі Фейсбук.

В Кривому Розі наразі функціонує перший пункт прийому підписаних листів до ООН в рамках акції "Напиши листа світові". Він знаходиться в Криворізькій регіональній дирекції "Криворіжжя" (телерадіокомпанія "Криворіжжя") вул. Ю. Сича, 2 (колишня Аненка, біля Головпоштамту).





Комментарии (2)

Бодя_MR

19:15, 07 мая 2017

Хмммммм...

Evdokia.krasna

09:37, 08 мая 2017

Мeждомeтчики

Ссылка скопирована в буфер обмена