Криворіжці стали менше скаржитися на роботу податківців

Криворіжці стали менше скаржитися на роботу податківців

Фото: google.com

Кількість звернень від криворіжців на роботу податківців міста на антикорупційний сервіс «Пульс» зменшились майже на 100 відсотків.

З початку року криворіжці стали менше скаржитися на роботу податківців Кривого Рогу на антикорупційний сервіс «Пульс» ДФС України. Він приймає звернення від громадян щодо можливих корупційних та кримінальних правопорушень у сфері службової діяльності працівників органів ДФС, переміщення через митний кордон України товарів з приховуванням або незаконним звільненням від митного контролю, утворення черг на митних постах та у Центрах обслуговування платників, відмови у записі на особистий прийом тощо.

Читайте також: Хочеш на держслужбу – вчи мову. Атестація чиновників на знання державної мови стане обов’язковою

За січень – березень 2017 року на антикорупційний сервіс «Пульс» ДФС України надійшло 6 звернень від платників податків Дніпропетровської області, що на 142 звернення або на 96% менше, ніж за аналогічний період 2016 року. За тематикою найбільше всього платників податків звертались на сервіс «Пульс»: щодо черги в ЦОП (2); відмова в прийнятті вхідної кореспонденції (2); перевищення терміну надання адмінпослуги (1); щодо корупційних дій (1).

Такого позитивного результату, говорять працівники фіскальної служби вдалось досягти, зокрема, за рахунок налагодження партнерських відносин з бізнесом та громадськістю, прозорого адмініструванню податків і зборів, а також проведення упереджувальної та роз’яснювальної роботи з працівниками органів ДФС щодо дотримання чинного антикорупційного законодавства.

Читайте також: Криворізьких роботодавців перевірятимуть інспектори

Також працівники фіскальної служби нагадують криворіжцям, що вони мають можливість повідомити про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС за телефоном антикорупційного сервісу «Пульс» ДФС України: (044) 284-00-07 (цілодобово).

Комментарии (3)

cokolov

21:32, 09 мая 2017

Да просто не кому жаловаться, большая часть малого бизнеса вообще исчезла ,вот вам и хорошая статистика .***

Ирбис

22:26, 09 мая 2017

Всё гораздо проще,инфляция обесценила и налоги.Поэтому всем всё равно.

Старый

07:05, 11 мая 2017

Так как бестолку скаржитись, всё схвачено, живём то живём.

Ссылка скопирована в буфер обмена