Зайшов за водою та пограбував літню сусідку: на Дніпропетровщині затримали підозрюваного

Зайшов за водою та пограбував літню сусідку: на Дніпропетровщині затримали підозрюваного

Фото: rivne.online

Поліцейські Нікопольщини затримали 34-річного підозрюваного, який зайшов до літньої сусідки за водою та викрав у неї 4 тисячі гривень.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області в telegram-каналі.

13 вересня до поліції з заявою звернулася 83-річна мешканка Покрова, яка розповіла, що сусід по сходовому майданчику попросив її набрати йому води. Поки жінка була на кухні, чоловік пройшов до іншої кімнати та забрав усі гроші з гаманця жінки. Вона побачила, як сусід ховає її гроші у кишеню та попросила повернути, та чоловік відмовився та пішов.

Поліцейські затримали грабіжника й повернули жінці гроші.

Зібравши всі необхідні речові докази, 23 жовтня, слідчі повідомили чоловіку про підозру за грабіж, скоєний в умовах воєнного стану (частина 4 статті 186 Кримінального кодексу України).

За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що у П'ятихатках, що неподалік Кривого Рогу, 41-річна жінка скористалася довірою літнього чоловіка та викрала з його картки 10 000 гривень. Жінка неодноразово допомагала чоловіку купувати речі в інтернет-магазинах, тому знала його пін-код до мобільного застосунку. Підозрювана без відома чоловіка перевела його кошти на свій рахунок та витратила їх на власні потреби.

Посилання скопійовано в буфер обміну