Що думають криворіжці про готовність теплоцентралі до опалювального сезону

Що думають криворіжці про готовність теплоцентралі до опалювального сезону

Фото: Перший Криворізький

Редакція «Першого Криворізького» у мережі опитала криворіжців їхню думку про готовність теплоцентралі до опалювального сезону.

62% опитаних читачів у Telegram відповіли, що поруч з їхніми будинками розриті тепломережі з зими і ремонт не проводили. У 17% опитаних робили ремонт на тепломережах. І лише 11% (47 криворіжців) відповіли, що у них не було поривів взимку. Загалом на опитування відповіли 393 читачі.

У Viber відповіло 166 криворіжців, з яких у 72% (130 мешканців) досі розриті ями у деяких з зими, а у деяких з осені. У 13% — працювали ремонтні бригади, а одинадцятеро відповіли, що поривів не було.

Нагадаємо, у Криворізькій теплоцентралі повідомили, що до початку опалювального сезону 2024-2025 років їхні об'єкти готові на 87%.

У коментарях криворіжці переважно негативно реагують на це.

«От у нас точно «готові». Яма позаду будинку розрита ще з лютого місяця, треба замінити опалювальну трубу, а ніхто нічого не робить тільки обіцяють, то точно готові без труб підключити опалення, схоже на казку», — пише читачка Світлана.

Інша читачка Тетяна, написала, що минулого року також були готові на 100%, а опалення містяни не бачили.

Редакція «Першого Криворізького» не знайшла позитивних коментарів серед 133 у Фейсбук під даною новиною. Криворіжці не вірять у готовність тепломереж на 87%, адже бачать розриті ями у кожному районі міста та надсилають власні фото:



Читайте також: У деяких районах Кривого Рогу почалися роботи із подачі тепла в будинки.

Посилання скопійовано в буфер обміну