Висадка дерев, толока та збір коштів для військових: понад 150 криворіжців вийшли на ековікенд в Тернівському районі

Висадка дерев, толока та збір коштів для військових: понад 150 криворіжців вийшли на ековікенд в Тернівському районі

Фото: Перший Криворізький

Минулими вихідними в Тернівському районі Кривого Рогу містяни зібралися на екологічний захід «Сади Перемоги 3.0», під час якого висадили понад 250 саджанців бузку, магоній, гортензій, ялівця та інших декоративних рослин.

Представниця громадської організації «Агенція розвитку «Урбаністичне місто» Тетяна Підпалько написала у пості на своїй сторінці, що учасники заходу поділилися на дві локації — біля Палацу культури «Тернівський» та на схилах і території колишнього ставка.

Біля палацу культури висаджували дерева, а на території колишнього ставка криворіжці прибирали сміття, зібравши та вивізши 40 м3 сміття.

До акції долучилися мешканці з різних куточків міста та навіть із Києва. Окрім висадки дерев та толоки на заході зібрали 2 423 гривні для придбання генератора та причепа військовим 23 ОМБр.

«Після роботи всі бажаючи пригостилися чаєм/кавою та смаколиками, взяли участь у вікторині з розіграшами призів від Інституту розвитку міста Кривого Рогу та Криворізького ботанічного саду НАН України, майстер-класі з бачати від Анастасії Манагарової, відвідали пішохідну екскурсію «Коломоївські стежки» та лекцію «Тернівська земля — перлина Криворіжжя» від Тернівської філії міського історико-краєзнавчого музею», — пише Тетяна Підпалько.


Авторка фото: Тетяна Підпалько

Зазначимо, що захід пройшов за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки.

Посилання скопійовано в буфер обміну