У соцмережах повідомляють про смерть Дмитра Шевчика — офіційної інформації наразі немає

У соцмережах повідомляють про смерть Дмитра Шевчика — офіційної інформації наразі немає

Фото: Перший Криворізький

У соцмережах повідомляють про смерть Дмитра Шевчика, проте офіційної інформації наразі немає. Як ми писали раніше, сьогодні, 8 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про смерть чоловіка на одній із баз відпочинку в Криворізькому районі.

Раніше у соцмережах почала ширитись інформація, що у Кривому Розі знайшли мертвим колишнього директора ЦГЗК Дмитра Шевчика. Наразі редакція не володіє підтвердженням цієї інформації.

Також про це пишуть ЗМІ, зокрема Суспільне, яке посилається на власні джерела у поліції.

Нагадаємо, що Дмитро Шевчик балотувався у мери Кривого Рогу в 2020 році від партії «Слуга народу», але, за кількістю голосів, поступився Костянтину Павлову, якого знайшли мертвим 15 серпня 2021 року.

Додамо, що у 2020 році Дмитро Шевчик, будучи кандидатом в мери від Слуги народу під час з'їзду партії уникнув відповіді на питання ЗМІ «НВ» про те, чи є Росія агресором.

«Я не хочу говорити про якийсь зовнішній порядок в політиці. Усе, що відповідає лінії державної позиції, я підтримую. Як сьогодні звучить наша державна політика? Знаєте, я намагаюся бути дуже абстрагованим від політики. Це дуже важливе і комусь цікаве питання, але, мені здається, що найбільш цікаве питання – що буде змінюватися в місті», – зазначив тоді Шевчик.
Редакція слідкує за ситуацією. Ми повідомимо як тільки з'являться подробиці.

Посилання скопійовано в буфер обміну