У Покровському районі Кривого Рогу продовжують готуватись до зими 2024/2025

У Покровському районі Кривого Рогу продовжують готуватись до зими 2024/2025

Фото: Криворізька теплоцентраль

У Покровському районі Кривого Рогу розпочали ремонтувати магістральний трубопровід теплових мереж.

Про це повідомляє Криворізька теплоцентраль у Telegram-каналі.

Ремонт проводять на вулиці Святоандріївська (до декомунізації — Петроградська). Наразі замінюють труби діаметром 820 міліметрів та протяжністю 190 метрів.

Від цього магістрального трубопроводу тепло отримують 200 житлових будинків, 4 лікарні, 9 дитячих садочків та інші установи і заклади міста.

Нагадаємо, ремонтні роботи також проходили у Покровському районі міста на вулицях Січеславська, Едуарда Фукса, Славна, на мікрорайоні Сонячний Саксаганського району міста та на мікрорайоні Східний-2 Довгинцівського району міста. Тепломережу вже замінили й біля міської лікарні №5. У серпні ремонтні роботи проводили й на мікрорайоні Зарічний та по вулиці Електрична. А в Інгулецькому районі — по вулицях Переяславська, Подлєпи та Збагачувальна.

Також нагадаємо, що на початку 2024 року містяни проводили декілька акцій через ситуацію з опаленням у Кривому Розі.

Так, біля міськвиконкому перед черговою сесією міськради криворіжці провели акцію у підтримку петиції «Ні сидіти в холоді, ні платити за обігрів атмосфери ми не будемо».

6 вересня криворіжці також вийшли на мирну акцію до виконкому. Одне з питань, що їх турбувало, це як представники влади готують місто до зими.




Посилання скопійовано в буфер обміну