У Кривому Розі відремонтують будинок, в який влучила російська ракета

У Кривому Розі відремонтують будинок, в який влучила російська ракета

Фото: Перший Криворізький

Криворізькі чиновники оголосили відкриті торги на капітальний ремонт аварійних конструкцій будинку, в який у липні 2023 року влучила російська ракета.

Про це йдеться на сайті держзакупівель Prozorro.

Очікувана вартість робіт становить 15 957 270 гривень.

За ці кошти підрядник має серед інших має виконати такі роботи: утеплення фасаду, ремонт парапетів, відновлення підвальної стіни, встановлення риштувань, підсилення конструкцій, зовнішнє та внутрішнє оздоблення тощо.

Також учасник мусить підтвердити, що його пропозиція відповідає всім вимогам щодо якості, кількості та функцій товару чи послуги, які потрібні в тендері. Це означає, що все зроблено за планом, кресленнями і технічними умовами, які допомагають виконати роботу правильно.

Всі матеріали та роботи повинні відповідати встановленим нормам.

Завершити ремонт мають до 25 березня 2025 року.

Наразі тривають демонтажні роботи.

Нагадаємо, що 31 липня 2023 року ворожа ракета влучила у житловий будинок на вулиці Українська. Частина дев'ятиповерхівки, де мешкали звичайні люди, була зруйнована з 4-го по 8-й поверх. Внаслідок цього загинуло 6 людей.

Проєктно-вишукувальні роботи для капітального ремонту будинку коштували міському бюджету 640 117,44 гривень. Роботи з часткового демонтажу обійшлися у 8 747 936,40 гривень. Виконанням робіт займається ТОВ "Вайт".

Читайте про те, на що йдуть кошти платників податків у спецпроєкті «Бюджет Кривого Рогу»

Посилання скопійовано в буфер обміну