Як говорити, щоб вас почули: У Кривому Розі відбудеться тренінг по роботі з медіа

Як говорити, щоб вас почули: У Кривому Розі відбудеться тренінг по роботі з медіа

Фото: Перший Криворізький

Громадська діяльність важлива, але про неї мають дізнатися. У Кривому Розі відбудеться тренінг, на якому містяни дізнаються про видимість, типові помилки і найкращі підходи до роботи з медіа.

12 жовтня онлайн-медіа «Перший Криворізький» та громадська організація «Об’єднання відповідальних громадян» запрошують містян на тренінг “Секрети медіа-партнерств: як говорити, щоб вас почули?”

Кому може бути цікавим тренінг


Тим, хто засновує і реалізовує проєкти, організовує заходи, робить щось корисне для громади і окремих людей, або планує це.
Тренінг призначений для жінок, що мають активну громадянську позицію (громадські діячки, активістки, волонтерки, переселенки, які хочуть долучатись до життя міста, журналістки, бізнесвумен тощо).

На тренінгу ви дізнаєтесь про:
  • Видимість: що з нею робити;
  • Типові помилки в комунікації з медіа;
  • Чому медіа хочуть грошей за свою роботу;
А також отримаєте відповіді на питання, які зможете поставити під час QA-сесії. Місце повідомимо телефоном зареєстрованим учасницям. Реєстрація на подію за посиланням.

Тренінг проводитиме виконавча директорка найбільшого у місті незалежного онлайн медіа “Перший Криворізький/1KR.UA” Софія Скиба.

Афіша тренінгу 'Секрети медіа-партнерств: як говорити, щоб вас почули' з Софією Скибою, 12 жовтня о 11:00

Участь безкоштовна, завдяки фінансовій підтримці наших донорів із Swedish International Liberal Centre (SILC), за умови реєстрації.

Посилання скопійовано в буфер обміну