За тиждень на Дніпропетровщині на ГРВІ захворіли майже 8 тисяч людей

За тиждень на Дніпропетровщині на ГРВІ захворіли майже 8 тисяч людей

Фото: Canva

За минулий тиждень на Дніпропетровщині зареєстрували 7888 випадки ГРВІ, що на 7,1% більше показника минулого тижня. Серед захворюваних дітей до 17 років — 46,8%. До закладів охорони здоров’я госпіталізували 407 хворих, у тому числі 235 дітей.

Про це повідомляє Дніпропетровський обласний центр контролю та профілактики хвороб у фейсбуці.

Зареєстрували 929 випадки захворювання на COVID-19, у порівнянні з попереднім тижнем захворюваність знизилась на 17,5%. Серед захворюваних дітей до 17 років – 20,7% (192 людини). Госпіталізували 124 пацієнти (30,5% від госпіталізованих з ГРВІ), у тому числі 1 пацієнт госпіталізований до відділення реанімації та інтенсивної терапії. Летальні випадки не зареєстровані.

Крім того, за тиждень зареєстрували 7 випадків підозри на кашлюк (Дніпро, Кам’янське, Верхньодніпровська об'єднана територіальна громада).

Також зареєстрували 4 випадки підозри на гострий вірусний гепатит, з них 1 випадок лабораторно підтвердженого вірусного гепатиту A.

З осередків сказу серед тварин в заклади охорони здоров’я звернулися 10 людей (дорослі), всі отримують лікувально-профілактичну імунізацію.

Щоб дізнатися про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну