У Кривому Розі капітально відремонтують ділянку водогону

У Кривому Розі капітально відремонтують ділянку водогону

Фото: Перший Криворізький

У Тернівському районі Кривого Рогу планують капітальний ремонт ділянки водогону від вулиці Грузинська до камери переключення за понад 12 мільйонів гривень.

Інформацію про це розміщено на сайті держзакупівель Prozorro.

Очікувана вартість робіт становить 12 418 938 гривень.

За ці кошти підрядник має капітально відремонтувати водопровідну мережу від вулиці Грузинська до насосної станції. Замінять старі труби на поліетиленові діаметром 630 мм. Прокладати труби будуть на вулиці в умовах міської забудови, де також є багато інших інженерних комунікацій. Роботи будуть виконувати відкритим способом. Також планується зняти старі засувки, колодязі та камери, а деякі з них перебудувати.

Учасники тендеру мають обов'язково відвідати місце робіт перед подачею пропозиції. Витрати на це вони оплачують самостійно, а замовник не несе відповідальності за ризики, пов'язані з оглядом.

Строк виконання робіт — до 31 грудня.

скріншот тендера на ремонт водогону у Кривому Розі

Нещодавно Кривбасводоканал анонсував ремонтні роботи на водогоні у Тернівському районі, через що у мешканців 50 вулиць з 16 по 20 вересня не буде води.

Ми звернулись до пресової служби «Кривбасводоканалу», щоб з’ясувати, чи це різні ділянки водогону і чиїми силами виконується анонсований раніше ремонт, але на момент виходу статті, відповіді не отримали.Редакція повідомить окремо, щойно отримаємо відповіді.

«Кривбасводоканал» вже деякий час підвозить мешканцям Тернівського району воду у діжках, про що повідомляє у своєму Telegram-каналі.

Фото: Владислав Нестеренко

Посилання скопійовано в буфер обміну