Опалення, водопостачання та світло: проблеми, які турбують криворіжців

Опалення, водопостачання та світло: проблеми, які турбують криворіжців

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 6 вересня, криворіжці вийшли на мирну акцію під виконкомом міської ради. Містян турбують питання про світло, опалення, водопостачання та навчання дітей.

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького».

Учасниця мирної акції говорить, що ця акція спрямована на те, щоб графіки відключення світла стали справедливими.
«Зараз дуже складна ситуація, але справедливі відключення повинні бути. У мого чоловіка брат живе в Черкасах, у них відключення по 3 години — 3 години є світло, 3 години нема світла, і люди до цього вже звикли.

Там, де я мешкаю, у нас по 7 годин відсутнє світло, і лише дві години світло є. Дитина не може навчатися, тому що вона не може приєднатися до уроку. Коли відсутнє світло, у нас відсутній мобільний інтернет», — додає жінка.
Також жінку цікавить чи є генератори на котельнях та чи будуть мешканці забезпечені теплом взимку.


Інша містянка розповіла про проблему брудної води.
«Її пити неможливо, купатися теж неможливо, я носила на експертизу і мені сказали, що результати дуже погані. Коли я помила вікна будинку цією водою, вони стали ще бруднішими. Було таке, що три дні поспіль відключали. Зараз з цим все добре», — доповнила містянка.


Криворожанка сказала, що для неї цілі цієї мирної акції — це підняти важливі питання щодо ситуації з водою, опаленням та світлом.
«Ми хвилюємося, що буде, коли почнеться опалювальний сезон. Нам не подобається ситуація зі світлом, тому що в інших містах світло вимикають нормально — чотири через чотири або ж чотири через дві години. У нас по сім годин немає світла, вишки Київстару не можуть цього витримати, інтернет пропадає. Дійсно боляче за народ, який все це терпить», — додала дівчина.


Щоб дізнатись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Первого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну