Переселенці з Херсону постраждали від ракетної атаки по Кривому Рогу

Переселенці з Херсону постраждали від ракетної атаки по Кривому Рогу

Фото: Перший Криворізький

Галина та її син Роман – переселенці з Херсону, які сьогодні пережили ракетний обстріл у Кривому Розі. Родина вимушена була залишити рідний Херсон через війну та шукати безпечніше місце для життя, але на новому місці вони не змогли уникнути небезпеки.

Сьогодні, 4 вересня, близько 6 ранку російські окупанти завдали ракетний удар по Кривому Рогу. Зруйнований готелі у центрі міста, пошкоджені десятки будинків, 4 навчальних заклади, автівки.

Херсонка Галина, яка з родиною нині мешкає у Кривому Розі, розповідає, що коли стався перший вибух, вона разом із дітьми спала в кімнаті. Вибух, хоча і був не надто потужним, підняв її на ноги. Жінка разом з дітьми побігла до коридору, сподіваючись там сховатися. Проте другий удар став набагато ближчим. Хоча родині вдалося добігти до коридору, її молодший син отримав легке поранення від уламків.

«Я думала, що був вибух і можна вже повертатись у ліжко, але побачила, що у квартирі все повністю засипано уламками, кухня розбита, вилетіла москітна сітка з вікна», — ділиться Галина.

постраждала від ракетної атаки у Кривому Розі

Жінка вдячна працівникам поліції та медикам, які оперативно прибули на місце, допомогли пораненим і забезпечили необхідну підтримку. Пізніше Галина звернулася до штабу допомоги, щоб отримати матеріали для ремонту зруйнованого житла, адже наближається осінь.


Роман, син Галини, розповів, як він прокинувся від вибуху і побіг до коридору. У темряві він побачив кров на своїй нозі і відчув біль. Хоча дитина пережила шок, Роман пообіцяв, що надалі буде негайно реагувати на повітряну тривогу і бігти в безпечне місце.
постраждалий від ракетної атаки у Кривоум розі

Посилання скопійовано в буфер обміну