За 8 місяців в Україні не допустили надання 2 000 тонн неякісної їжі військовим
Фото: Transparency International Ukraine
Про це повідомляє Міноборони.
Їжу оглядають на складах та у військових частинах, після чого її зразки передають до лабораторій. Там її реєструють, досліджують та видаються протоколи випробувань.
Обов'язково перевіряють консерви — м’ясні, м’ясо-рослинні та рибні. Також ковбаси, сири, масло, крупи, олію тощо.
«Якість продуктів покращується, однак деякі недобросовісні постачальники досі можуть пропонувати неякісну продукцію», — говорить керівник київського Центру безпечності харчових продуктів підполковник Михайло Калабський.
Читайте також: За липень 209 тонн неякісної їжі для військових: чому Міноборони сплачує за їжу після її отримання.
Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького".