5 порив водопроводу на одній з вулиць Кривого Рогу за 2 місяці

5 порив водопроводу на одній з вулиць Кривого Рогу за 2 місяці

Фото: Перший Криворізький

Біля будинку Генерала Радієвського, 27, що у Саксаганському районі Кривого Рогу прорвало водопровідну трубу. Окрім того, вже місяць тече вода поруч з будинком 17 на Генерала Радієвського біля сміттєвих баків.

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького» з місця подій.

Наразі на вулиці Генерала Радієвського відомо про три пориви водопровідних труб. Один з них стався понад місяць тому біля сміттєвих баків поруч з будинком 17.


Інший порив, за словами місцевих мешканців, стався тижні зо два тому також на території сміттєвих баків навпроти будинку Генерала Радієвського 4.




Третій порив стався цими вихідними, 20-21 липня, біля будинку 27 цієї ж вулиці. Мешканці зазначають, що раніше у цьому місці часто ставалися пориви. Потім майже рік ніяких аварійних ситуацій на цій ділянці не було. Тому мешканці вирішили засипати територію камінням, щоб там не було багна та можна було паркувати автівки.


За жодною з вищевказаних адрес аварійні бригади не приїжджали. А у витоках води вже збирається сміття. Окрім того, мешканці кажуть, що від поривів біля сміттєвих баків, які стоять на сонці, збільшився сморід.

Зазначимо, що будинки 17 та 28 розташовані поруч. Біля дитячого майданчика навпроти 28 будинку у травні та червні декілька разів проривало трубу. В останній раз, коли ремонтна бригада приїжджала лагодити її, то проігнорувала факт пориву біля 17 будинку, тож вода продовжує витікати досі.

Нагадаємо, 19 травня біля дитячого майданчику навпроти будинку 28 прорвало водопровідну трубу, яку через декілька днів полагодили. Але наступного дня у тому ж місці її знов прорвало.

Аварію усунули вже 29 травня, а 3 червня його прорвало трохи далі від цього місця — біля сміттєвих баків. Цей порив полагодили десь через тиждень. Але ще через тиждень вода почала знову тут витікати, а 24 червня порив стався і на старому місці біля дитячого майданчику. Його полагодили через тиждень-два, за словами містян.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну