Оновлено

Як виглядатиме новий сервісний офіс «Ветеран» у Кривому Розі

Як виглядатиме новий сервісний офіс «Ветеран» у Кривому Розі

Фото: Перший Криворізький

На момент виходу новини створення нового сервісного офісу «Ветеран» у Кривому Розі завершено на 70%.

Про це йдеться на Фейсбук-сторінці 77 окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

В офісі надаватимуть допомогу в оформленні документів та проводити юридичні консультації. Окрім того, психологи проводитимуть індивідуальні та групові зустрічі для ветеранів та їх членів родин.

Також в офісі проходитиме арт-терапія та можна буде дізнатися, де можна зайнятися безкоштовно спортом, як взяти участь у Veterans Family Games, де відвідувати заняття танцями та інше.

«У місті впроваджується нова філософія комплексної підтримки людей, які захистили нашу країну.Тому сюди можна буде навіть просто прийти з друзями випити кави та поспілкуватися», — йдеться у дописі.

Комунальне незалежне підприємство Офіс «Ветеран» планують відкрити наприкінці серпня 2024 року. Він розташований по «червоній лінії» проспекту Металургів.


Доповнено:

Нагадаємо, що на створення офісу виділили майже 12 мільйонів гривень. Наразі у відкритих джерелах є інформація про низку закупівель, які проводяться коштом підприємтсва, а відтак — громади. Зокрема, офісні меблі, вивіски, канцелярські товари, ключ до електронної системи розрахунків і так далі.



Читайте також: Уряд виділив майже 6 мільярдів на компенсації на купівлю житла ветеранами.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до telegram-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну