Кров для аналізів, цуценята, весільні торти: що українці намагаються передавати Укрзалізницею

Кров для аналізів, цуценята, весільні торти: що українці намагаються передавати Укрзалізницею

Фото: Перший Криворізький

Укрзалізниця зупинила спробу перевезти кров для аналізів. Також українці намагаються передавати й інші речі та навіть тварин.

Про це повідомляє Укрзалізниця в Telegram.

Залізнична компанія допомогла мільйонам українців на початку повномасштабного вторгнення, коли була паралізована традиційна логістика, перевозячи чимало критичних відправлень, у тому числі пасажирськими поїздами.

Наразі ж посилює контроль за дотриманням правил перевезень та зупиняє спроби перевозити заборонене.

Так, зупинили спробу передати поїздами біологічні матеріали для аналізів однієї з приватних лабораторій.

Це далеко не перший випадок, коли приватні лабораторії вчиняють так, вочевидь, намагаючись зекономити на спеціалізованих перевезеннях.

«Не варто й говорити, що результати аналізів, які доставляються без контролю температурного режиму, можуть викликати чимало сумнівів, але навряд чи лабораторії чесно повідомляють клієнтам, як саме намагаються організувати свою логістику», — йдеться у повідомленні.
Також були виявлені випадки, коли українці намагалися передавати цуценят, кошенят, весільні торти та весільні сукні, тепловізори та дрони, документи, квіти та ліки.

Укрзалізниця просить пасажирів і особливо компанії, які намагаються на базі пасажирських вагонів збудувати свою логістичну мережу, – категорично цього не робити.

Чтобы узнавать новости Кривого Рога и всей Украины первыми, присоединяйтесь к viber-каналу "Первого Криворожского".

Посилання скопійовано в буфер обміну