Поліція викрила підозрюваних, які у Кривому Розі вчинили стрілянину та намагалися вбити водія

Поліція викрила підозрюваних, які у Кривому Розі вчинили стрілянину та намагалися вбити водія

Фото: Нацполіція

У Кривому Розі викрили учасників організованої злочинної групи, які у квітні вчинили стрілянину та намагалися вбити водія.

Про це йдеться на сайті Нацполіції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 4 квітня близько 17:00. Двоє чоловіків за наказом кримінального авторитета переслідували автомобіль Volkswagen Touareg, вчинили стрілянину на проїжджій частині та намагалися вбити водія.

Правоохоронці опитали свідків, проаналізували відео з камер спостереження, відпрацювали місце події та з’ясували всі обставини злочину.

В ході досудового розслідування встановили 3 чоловіків, причетних до замаху на умисне вбивство.

Організував злочин 41-річний чоловік, який контролював незаконний обіг наркотиків на території Кривого Рогу та Криворізького району. Він також причетний до організації діяльності кол-центрів, які діяли в чотирьох регіонах країни.

До вчинення вбивства він залучив ще двох фігурантів віком 27 та 28 років.

15 червня провели 34 санкціоновані обшуки на території Дніпропетровської області, Києва, Одеси та Ужгорода. В результаті вилучили вогнепальну зброю з набоями, автомобіль Toyota Camry та інші речові докази, які долучили до матеріалів кримінального провадження.

Наразі 28-річного чоловіка затримали. Йому повідомили у замаху на умисне вбивство (частина 1 стаття 15, частина 1 стаття 115 Кримінального кодексу України).

Також заочно повідомили про підозру двом іншим фігурантам, у тому числі і лідеру групи.

За інформацією правоохоронців, наразі підозрювані можуть переховуватися за кордоном, тому найближчим часом вони будуть оголошені у міжнародний розшук. За скоєне фігурантам може загрожувати до 15 років позбавлення волі.


Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну