Четверо криворіжців, позбавлених батьківського піклування, знайшли свої нові родини

Четверо криворіжців, позбавлених батьківського піклування, знайшли свої нові родини

Фото: Служба у справах дітей виконкому Покровської районної ради

Четверо дітей з Кривого Рогу позбавлених батьківського піклування, знайшли свої нові родини.

Про це повідомляє Служба у справах дітей Покровської районної ради.

Читайте також: скільки дітей зареєстровано у Кривому Розі.

  • Сьогодні, 10 червня служба у справах дітей виконкому Саксаганської районної ради разом з КЦ «Центр надання соціальних послуг» Верхньодніпровскої міської ради передали двох дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебували в КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1» до прийомної сім?ї з Верхньодніпровську.


  • Сьогодні, 10 червня Криворізький міський центр соціальних служб разом зі службою у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради передали новим прийомним батькам дівчинку Інну, яка до цього перебувала в КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей».


  • 7 червня служба у справах дітей виконкому Тернівської районної ради та Криворізький міський центр соціальних служб передали дитину, позбавлену батьківського піклування, яка перебувала в КЗ «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей №1»до прийомної сім?ї Тернівського району.


Якщо громадяни Покровського району бажають взяти на виховання дитину-сироту, звертайтеся до служби у справах дітей виконкому Покровської районної ради за адресою: Кривий Ріг, вулиця Шурупова, будинок 2, кабінет 303.

Щоб дізнатися про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького" .

Посилання скопійовано в буфер обміну