Криворіжці відвідали фотопрогулянку у старовинному парку міста

Криворіжці відвідали фотопрогулянку у старовинному парку міста

Фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі відбулась благодійна фотопрогулянка, яку організувала громадська організація «Порода» в колаборації з Невгамовними гідесами міста.

Про це повідомляє журналістка «Першого Криворізького».

Відвідувачі мали змогу погуляти старовинним парком Харіна, почути його історію, а також історію про родину Харіних та їхній внесок у розвиток Кривого Рогу. Побачити стайні, млин та електростанцію 19 століття, обійняти трьохсотлітні дуби з обхватом понад 5 метрів та зробити гарні світлини разом з фотографом Денисом Косим.

Гідеси розповіли про історію парку, а фотограф розповів та показав людям як правильно фотографувати, щоб вони не тільки мали гарні фото з цієї зустрічі, а й покращили свої навички фотографування.

Криворізька гідеса Олена Лєдовська сказала:
«Дуже важливо пам’ятати історію міста та цікавитися цим. Кривий Ріг дійсно цікавий для вивчення. Ми вдячні всім містянам, які доєдналися до цієї благодійної екскурсії, тому що вони не тільки дізналися про щось нове й цікаве, а ще й задонатили на ЗСУ».


Фотограф Денис Косий, який розповідав тонкощі фотографування зазначив, що дуже важливо розширювати свій кругозір і звертати увагу на різні парки.

«Люди знають про парки в центрі міста, але про такий чудовий великий парк з водоймою знає не багато людей. Через малу кількість відвідувачів парк зараз занедбаний і треба провести роботи з догляду й облаштування. Під час екскурсії мене найбільше здивували величезні дуби, не передати словами як це гарно, я люблю природу», — доповнив фотограф.



За фотопрогулянку зібрали 5 000 гривень, які пішли на донат на БпЛА для розвідників 24 окремого штурмового батальйону. Збір ще триває, долучитися можна за посиланням на банку.



Наступна подія «Породи» пройде 25 травня. Криворізька громадська організація влаштує Бомбідарій — благодійний мистецький мініфест, який проведуть разом з Об'єднанням Відповідальних Громадян та Ukrainian Bike Family.

На Бомбідарії виступатимуть діджеї, а також буде ярмарок цікавих речей, виставка і багато інших активностей.

Місце проведення — простір відновлення військових і цивільних ГАРТ, розташований біля парку імені Мершавцева.

Точну адресу повідомлять після реєстрації — заповнюйте форму за посиланням.

Рекомендований донат за квиток — від 200 грн (за винятком ВПО, військових та дітей до 14 років)

Прибуток з донатів спрямовується на:
  • розвиток простору відновлення військових і цивільних ГАРТ;
  • купівлю матеріалів для виготовлення димових шашок для ЗСУ;
  • підтримку ВПО Кривого Рогу.
Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-канала "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну