На Дніпропетровщині цьогоріч ЦНАПи надали майже півмільйона адмінпослуг

На Дніпропетровщині цьогоріч ЦНАПи надали майже півмільйона адмінпослуг

Фото: Дніпропетровська ОВА

На Дніпропетровщині цього року центри надання адміністративних послуг надали вже майже півмільйона адмінпослуг. Перелік сервісів, які можна там отримати, постійно розширюється.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна військова адміністрація.

Нагадаємо, за 2023 рік ЦНАПи Дніпропетровщини надали майже 1,2 мільйона адмінпослуг.

У ЦНАПах області продовжує роботу комплексний сервіс «Я – Ветеран». Він працює за принципом «єдиного вікна». Оборонці та їхні рідні можуть отримати одразу 100 найзатребуваніших послуг. Їх надали вже майже 20 тисячам людей.

Протягом квітня на базі ЦНАПів Дніпропетровської області відкрились Центри рекрутингу української армії. Їх мета – дати можливість людям знайти себе в Силах оборони, самим обрати собі вакансію у військовій частині. Там допомагають зробити свідомий вибір, відштовхуючись від умінь та можливостей рекрута.

До Великодня ЦНАПи області організували благодійну акцію. Зібрали паски та смаколики, аби пригостити захисників і захисниць. Загалом вийшло десь півтори сотні пакунків. Їх передали військовим.

Загалом в області – 89 головних офісів ЦНАП, їх 23 філії, 126 віддалених робочих місць і 3 мобільні офіси. Всього 241 точка доступу до адмінпослуг.

Щоб дізнаватись про новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-канала "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну