У Криворізькій гімназії №32 відкрили 5 меморіальних дошок

У Криворізькій гімназії №32 відкрили 5 меморіальних дошок

Фото: Управління преси Криворізької міськради

У Криворізькій гімназії №32 відкрили 5 пам'ятних дошок на честь загиблих Героїв.

Про це повідомляє Управління преси та внутрішньої політики Криворізької міськради.

Дошки відкрили в пам'ять про Костянтина Скіби, Сергія Чернявського, Дмитра Олійника, Євгенія Онопрієнка, Сергія Олименка.

Костянтин Скіба був молодшим сержантом та захищав Україну на Донецькому напрямку. Він загинув 1 квітня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу. За день до загибелі Герой встиг евакуювати пораненого командира й повернувся на бойові позиції.

Сергій Чернявський був солдатом та стрільцем-снайпером механізованого батальйону військової частини А4698. Герой загинув 12 листопада 2023 року під час мінометного обстрілу на Харківщині.

Дмитро Олійник — солдат та стрілець-помічник гранатометника 93-1 окремої механізованої бригади «Холодний Яр». У 2020 році за контрактом став до лав Збройних Сил України. 4 березня 2022 року отримав несумісне з життям поранення.

Євген Онопрієнко служив навідником десантно-штурмового батальйону військової частини АО284. Загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Сергій Олименко був солдатом та штурмовиком військової частини А1910. Загинув 15 вересня 2023 року від кулі ворога, виконуючи бойове завдання на Донеччині.



Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну