Комедія, пригоди, екшн та анімація: що криворіжцям подивитися у кіно

Комедія, пригоди, екшн та анімація: що криворіжцям подивитися у кіно

Фото: Перший Криворізький

Комедія, пригоди, екшн та анімація. Екшн, драма, комедія та пригоди. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно.

Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу.

Прем'єра: Королівство планети мавп 16+ Екшн, Фантастика, Пригоди

Режисер Вес Болл вдихає нове життя в епічну франшизу, події якої розгортаються через кілька поколінь після правління Цезаря. Мавпи – домінуючий вигляд, що гармонійно співіснує, а люди приречені на життя в тіні. Поки новий тиранічний мавпий вождь будує свою імперію, одна молода мавпа вирушає у виснажливу подорож.

Ця подорож змусить поставити під сумнів все, що вона знала про минуле, і зробити вибір, який визначить майбутнє як мавп, так і людей.

У прокаті з 9 по 15 травня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Каскадер 12+ Комедія, Екшн

Колт — каскадер і, як і кожному каскадеру, йому доводиться виконувати складні трюки, стрибати з найвищої висоти та ризикувати життям для ефектних кіностен. Переживши нещасний випадок на майданчику, який майже знищив його кар'єру, Колту знову доведеться повернутися до роботи.

Він повинен розшукати зниклу кінозірку, розгадати підлу змову і повернути кохання всього життя. Хіба щось може піти чи не так?

У прокаті з 25 квітня по 22 травня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Крашанка 12+ Комедія

Історія про сім'ю Забіяк, яка не бачилася багато років, і, незважаючи на війну, вирішує зібратися на Великдень у батьківському домі. Під сімейним дахом зустрічаються зовсім чужі люди. Дві сестри та брат шукають затишок, але знаходять батька, який доволі дивно поводиться — будує ракету, щоб вдарити по Москві та завершити війну.

Але обіцянка забрати діда змушує дітей об'єднатися і залишитися в рідній домівці до самого Великодня. Чи зможуть вони впоратися з його безглуздим планом і своїми власними протиріччями?

У прокаті з 25 квітня по 1 травня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Прем'єра: 10 життів 0+ Пригоди , Анімація , Сімейний

Розпещений кіт сприймає як щось зрозуміле те, що йому пощастило після того, як його врятувала і полюбила Роуз, добросердна і пристрасна учениця. Коли він втрачає своє дев'яте життя, доля втручається, щоб відправити його в перетворюючу подорож.

У прокаті 1 травня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Ебігейл 18+ Жахи, Триллер

Після викрадення 12-річної доньки впливової кримінальної фігури викрадачі намагаються здобути викуп у розмірі 50 мільйонів доларів. Все, що їм потрібно, простежити за дитиною протягом ночі. Проте замкнені у будинку грабіжники починають таємниче зникати. На свій жах вони виявляють, що залишилися віч-на-віч не зі звичайною дівчинкою.

У прокаті з 18 квітня по 1 травня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну