У Дніпрі судитимуть наркоугрупування, до якого входили правоохоронці

У Дніпрі судитимуть наркоугрупування, до якого входили правоохоронці

Фото: Дніпропетровська обласна прокуратура

У Дніпрі судитимуть 14 учасників наркоугруповання, до складу якого увійшли правоохоронці.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

Організував злочинне угруповання місцевий підприємець. До наркобізнесу він залучив 13 чоловіків, в тому числі і правоохоронців.

Продавали метамфетамін цілодобово на станції техобслуговування автомобілів в Дніпрі. Там облаштували спеціальну кімнату, де можна було придбати та вжити психотроп.

Правоохоронці «кришували» злочинну діяльність, інші учасники злочинної організації відповідали за продаж та закупівлю психотропів.

Продавали наркотики гуртовим замовникам та у роздріб. Щомісячний обіг із незаконної реалізації складав понад 1 мільйон гривень.

Під час обшуків, проведених за місцями їх проживання та в автомобілях, правоохоронці вилучили велику партію метамфетаміну, знаряддя та засоби для фасування, зважування психотропу, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, флешнакопичувачі, чорнові записи, грошові кошти.


Чоловіків судитимуть за фактами незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, збуту психотропних речовин та організації, утримання місць для незаконного вживання метамфетаміну (частина 1, 2, 3 статті 255, частина 3 статті 307, частина 2 статті 317 Кримінального кодексу України).

Раніше ми писали про те, що поліція охорони затримала криворожанку з психотропними речовинами.

Посилання скопійовано в буфер обміну