Минулого дня на фронті відбулось 86 бойових зіткнень

Минулого дня на фронті відбулось 86 бойових зіткнень

Фото: Генштаб ЗСУ

За минулий день, 22 квітня, на фронті відбулося 86 бойових залучень. Ворог завдав загалом 6 ракетних та 77 авіаційних ударів, близько 100 ударів МЛРС по позиціях українських військ та різних населених пунктах.

Про цеповідомляє Генштаб ЗСУ.
Під артилерійський обстріл потрапили понад 120 населених пунктів Дніпропетровської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей.

Сокири Волинь та Полісся: без суттєвих змін.

Сокири Сіверщини та Слобожанщини: противник зберігає військову присутність у районах Росії, що межує з Україною. Ворожі війська ведуть підривну діяльність, щоб запобігти розгортанню українських військ під загрозу сокири. Противник збільшує щільність мінних полів уздовж державного кордону.

Куп'янська вісь: ворог не проводив ніяких наступальних операцій.

Лиманська вісь: окупанти здійснили 19 атак в районі Серебрянського лісництва та населених пунктів Надія, Новоєгорівка (Луганська область), Терни та Торське (Донецька область).

Бахмутська вісь: українські війська відбили 16 разів ворожих атак у околицях Золотарівка, Спірне, Виимка, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка та Андріївка (Донецька область).

Авдіївська вісь: українські захисники відбили 18 раз атак у околицях Новобахмутівки, Семенівки, Уманське, Керамік, Бердичі, Первомайське, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка та Нетайлове (Донецька область).

Новопавлівська вісь: Сили оборони України продовжують стримувати ворога у околицях Георгіївки, Новомихайлівки, Водяне, Микільське та Урожайне (Донецька область). Окупанти зробили понад 20 разів спроб прорвати українську оборону в цій області.

Оріхівська вісь: ворог здійснив 3 рази атаки по позиціях українських захисників у околицях Старомайорське (Донецька область) та Роботине (Запорізька область).

Херсонська вісь: ворог не полишає свого наміру вивести українські війська з пластівців на лівому березі Дніпра. Противник здійснив 7 невдалих атак на позиції українських військ.

Також українські воїни продовжують активно завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога по всій лінії зіткнення.

За вчорашній день Повітряні сили України завдали авіаударів по 2 зенітно-ракетних системах та 16 зосередження військ, озброєння та військової техніки противника.

Ракетні війська України уразили 1 командний пункт, 2 системи протиповітряної оборони та 1 зосередження військ російських загарбників.

Нагадаємо, вночі окупанти тричі били по Нікопольщині.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну