Які криворізькі вулиці потребують ремонту: опитування

Які криворізькі вулиці потребують ремонту: опитування

Фото: Перший Криворізький

Днями журналісти онлайн-медіа «Перший Криворізький» запитали містян про стан криворізьких доріг і дізналися, які дороги, на їхню думку, потребують ремонту. Що відповіли місятяни — читайте у матеріалі 1kr.ua.

Криворізькі чиновники виділили понад 400 мільйонів гривень на ремонт доріг. У планах відремонтувати 354 вулиці міста. Ремонтні роботи вже тривають. Строк виконання робіт — до 31 грудня 2024 року.

Водій маршрутки, який працює здебільшого на центральних дорогам міста розповів, що ці дороги міста в цілому хороші, в деяких місцях засипають ямки, рівняють дорогу та роблять інші мікроремонти для зручності.
«Треба звернути увагу на периферію, бо як тільки з’їжджаєш з центральної дороги, то їздити некомфортно, а іноді навіть складно. Дороги на селище Бажанове дуже страшні, там просто немає дороги», — додав водій.


До речі, у 2019 році дорога Н11 Дніпро-Кривий Ріг-Миколаїв була другою найгіршою дорогою країни. У 2023 році завершили ремонт дороги на вулиці Дніпровське шосе. Наразі серед великих міст України найгірші дороги у Херсоні та Чернівцях.

Більшість з опитуваних наголосили на тому, що по всьому Кривому Рогу є ямки на дорозі, які треба засипати.

Криворожанка, яка їздить на автівці розповіла:
«Дуже погана дорога на провулку Пулковському, де єврейська школа, там неможливо нормально проїжджати. Кожного дня їжджу і зустрічаю по декілька поганих доріг».


Водій з великим досвідом роботи сказав, що на його думку треба укріпити ті дороги, якими рухаються великовантажні автівки, а також покращити роботу транспортної поліції, яка повинна регулювати перевантаження на дорогах.
«Я думаю, якщо не буде перевантажень і фури не будуть заїжджати в місто в дуже спекотну погоду, тоді наші дороги будуть менше потребувати ремонтів», — додав криворіжець.


«Від обувної фабрики і до "Ласточки" геть немає нормальної дороги, скоро будемо їздити по зустрічній дорозі», — прокоментував погані дороги місцевий водій.
Таксист-переселенець розповів, що центральні вулиці в Кривому Розі в хорошому стані, але треба звернути увагу і на інші дороги.
«Треба ремонтувати точково: провулки, заїзди до будинків, деякі парковки, а також дороги на території будинків, це дуже покращить роботу таксистів», — додав чоловік.
Раніше ми писали на яких вулицях міста планують здійснити ремонти доріг.

Посилання скопійовано в буфер обміну