На Дніпропетровщині доступне безоплатне навчання для ветеранів і ветеранок

На Дніпропетровщині доступне безоплатне навчання для ветеранів і ветеранок

Фото: Перший Криворізький

У кінці квітня розпочнеться безкоштовне навчання для ветеранів і ветеранок, які хочуть розпочати кар'єру в державній службі або органах місцевого самоврядування. Курси будуть проводитися онлайн протягом 11 тижнів.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна військова адміністрація.

Учасники курсу дізнаються про впровадження політик, стратегічне управління, надання послуг, розробку і реалізацію стратегій, командну роботу та ефективну комунікацію.

Заступниця начальника ОВА Надія Задорожна розповіла:
«Допомагаємо ветеранам із адаптацією у мирному житті. Як соціальною, так і професійною. Підтримують й партнери. До прикладу, цього разу громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування запрошують оборонців на навчання. Тих, які прагнуть працювати у державному секторі чи органах місцевого самоврядування».
До курсу можуть приєднатися ветерани бойових дій навіть без досвіду роботи у цих сферах або ті, хто працював на відповідних посадах не більше трьох років.

Основними вимогами є наявність вищої освіти та посвідчення учасника бойових дій. Також важливо вміти вільно користуватися комп'ютерним програмним забезпеченням.

Навчання буде проходити в онлайн форматі, з взаємодією з викладачами та самостійним вивченням матеріалу.

Щоб приєднатися до навчання, потрібно заповнити форму та написати мотиваційний лист. Дедлайн подання заявок - 8 квітня.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині для ветеранів та членів їх сімей, які мають інвалідність із порушенням опорно-рухового апарату, доступне безкоштовне навчання в автошколах.

Посилання скопійовано в буфер обміну