У Нікополі затримали чоловіка за умисне вбивство з особливою жорстокістю

У Нікополі затримали чоловіка за умисне вбивство з особливою жорстокістю

Фото: Нацполіція

Поліцейські Нікополя затримали місцевого жителя за скоєння умисного вбивства з особливою жорстокістю.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Чоловік завдав 67-річному потерпілому численні удари ножем, а коли жертва померла - розчленував тіло та виніс до затопленого кар’єра.

1 квітня до поліції надійшло повідомлення про зникнення безвісті жителя Нікопольського району. Заявниця повідомила, що вже декілька днів родич не виходить на зв’язок та про його місце перебування нічого не відомо.

27 березня близько 15-ї години між ним та 32-річним чоловіком виникла бійка, під час якої нападник завдав потерпілому декілька ударів ножем у груди та в обличчя. Від отриманих ран чоловік помер. Наступного дня, щоб приховати злочин, чоловік розчленував тіло та викинув його у водойму.

Поліцейські встановили обставини вбивства. Знаряддя злочину та речові докази, які зловмисник намагався приховати, за допомогою надзвичайників частково вилучили та направили на експертне дослідження.

2 квітня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Раніше ми писали про те, що на Дніпропетровщині затримали мешканця Кам’янського за підозрою у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини.

Посилання скопійовано в буфер обміну