Віримо, сподіваємось, чекаємо: криворіжці вийшли на мітинг на підтримку полонених

Віримо, сподіваємось, чекаємо: криворіжці вийшли на мітинг на підтримку полонених

Фото: Перший Криворізький

Сьогодні, 31 березня, жителі Кривого Рогу вийшли на чергову мирну акцію на підтримку полонених. Подія відбувалась на кільці 95 кварталу.

Про це "Першому Криворізькому" повідомляє журналістка редакції.

Мітингувальниця Наталя Бакланова розповіла, що чекає вже більше двох років своїх дітей, рідних і близьких з НГУ 3011 і сподівається на їхнє скоріше повернення.


Учасниця мітингу Вікторія Кашинець каже:
«Збираємось кожної неділі тому що наших хлопчиків треба визволяти з полону. Я мати хлопця, який вже повернувся обміном, але ходжу і підтримую інших матерів. Я вже знаю всіх полонених по фотографіях, ми не можемо їх покинути. Треба, щоб виходив весь Кривий Ріг. Це біль всього міста, всієї України. І поки не закінчиться війна, я буду до останнього виходити на такі акції».

Мітингувальниця Світлана Антонюк наголошує на тому, що досі триває пошук військовополонених з 17 танкової бригади.Багато людей на мітингу прийшли стояти саме за полонених з цієї бригади.


Світлана каже:
«Ми збираємось, щоб нагадати про своїх рідних і близьких, які досі знаходяться в полоні, або зниклі безвісти. Мій син зниклий безвісти, тому я з лозунгом «Зниклий безвісти - не означає загиблий». Тому ми віримо, сподіваємось і чекаємо наших захисників з полону».



Ольга Брагіна, чиї рідні також з 17 танкової бригади, які зникли в Бахмуті розповідає:
«Ми боремось за те, щоб всіх наших хлопців знайти та повернути додому, так як і тіла загиблих. Вже дуже багато часу про них немає ніякої інформації».


Такі акції проходять кожної неділі на кільці 95 кварталу, початок о 12:00.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну