Енергетики відновили світло для 5,5 тисяч родин Дніпропетровщини після масованої атаки

Енергетики відновили світло для 5,5 тисяч родин Дніпропетровщини після масованої атаки

Фото: Перший Криворізький

За минулу добу енергетики Дніпровських електромереж відновили електропостачання у 7 населених пунктах області після нової масованої ворожої атаки. Станом на ранок світло повернули для понад 5,5 тисяч родин Дніпропетровщини.

Про це повідомляє ДТЕК на своєму сайті.

Вночі ворог завдав чергової масованої атаки. Під ударом знову опинилася енергетична інфраструктура, у тому числі у Дніпропетровській області. Крім того, протягом усього дня агресор продовжував тероризувати південь Дніпропетровщини. Це призвело до пошкодження енергооб'єктів, а також ліній електропередач.

За добу, 28 березня, енергетики поновили роботу мереж для 5572 родин у 7 населених пунктах, оселі яких були знеструмлені.

Аварійні бригади лагодять пошкоджені ворогом лінії та обладнання та працюють для того, аби повернути електропостачання в найкоротші терміни. Роботи проводять, щойно отримують дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС та ЗСУ.

Раніше ми писали про те, що за 27 березня енергетики поновили роботу мереж для 1868 родин у 2 населених пунктах, оселі яких були знеструмлені в результаті обстрілів напередодні.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну