Оновлено

Окупанти атакували Київ ракетами: пошкоджено житловий будинок

Окупанти атакували Київ ракетами: пошкоджено житловий будинок

Фото: Нацполіція

Сьогодні, 25 березня вранці, ворог атакував Київ ракетами. Відомо, що від падіння уламків є руйнування.

Вибухи у Києві пролунали близько о 10:30. Як повідомили в Київській міській військовій адміністрації, працювали системи ППО.
«Зруйновано учбовий заклад в Печерському районі. Попередньо також зафіксовані падіння уламків в Солом’янському та Дніпровському районах. Дані щодо руйнувань та потерпілих уточнюються», — йдеться у повідомленні Віталія Кличка.
«У Голосіївському районі міста Києва в лісосмузі виявлено уламки ракети. Попередньо, інформація щодо потерпілих та руйнування не надходила. Дані уточнюються», — повідомив Сергій Попко, начальник КМВА.
У Печерському районі виявили одну постраждала внаслідок атаки РФ. Там через падіння уламків ракети є руйнування в нежитловій триповерховій будівлі, повідомив Віталій Кличко.

Оновлено о 11:20


У Києві кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки зросла до двох, повідомив Віталій Кличко.

Оновлено о 11:24

Сили ППО знищили 2 балістичні ракети, якими росіяни атакували Київ. Тип ракет встановлюється. Про це повідомили Повітряні Сили ЗСУ.


Оновлено о 11:27

Внаслідок ракетного удару по Києву в Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю, без послідуючого горіння. В Солом’янському р-ні пошкоджено багатоповерховий будинок. В Дніпровському та Голосіївському районах зафіксовано падіння уламків. Оперативні служби працюють на місцях пригод. Інформація про потерпілих з’ясовується. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються», — овідомив Сергій Попко, начальник КМВА.
Оновлено о 11:55

Внаслідок російської атаки вже відомо про про 4 постраждалих у Печерському районі столиці, серед яких 2 осіб госпіталізовано, у ще 2-х - гостра реакція на стрес. Про це повідомили у ДСНС України.

Аварійно-рятувальні роботи тривають, під завалами можуть бути люди. У будівлі однієї зі шкіл розгорнуто штаб допомоги Червоного Хреста.

У Дарницькому і Солом'янському районах через падіння уламків пошкоджено скління приватних будинків.

Оновлено о 12:40

КМВА: інформація про падіння уламків ракети у Дніпровському районі не підтвердилася

Посилання скопійовано в буфер обміну