Комедія, трилери та мультфільми: що транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Комедія, трилери та мультфільми: що транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Фантастика, мультфільми, трилери та жахи. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно.Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу.

Мисливці на привидів: Крижана імперія. Пригоди ,комедія, фантастика, 12+

Продовження фантастичних пригод з оригінального всесвіту Мисливців на привидів! Нове та старе покоління «Мисливців» мусить об’єднати зусилля аби протистояти загрозі небачених досі масштабів та врятувати світ від другого Льодовикового періоду!

У прокаті з 20 березня по 10 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Я, «Побєда» і Берлін. Пригоди, комедія, 12+

Шалені 90-ті. За три дні до запланованого концерту музикант-початківець Кузьма вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс».

Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту - встигнути на виступ. Вже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

У прокаті з 13 березня по 27 березня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Проклята діва. Жахи, трилер, 18+

Американська монахиня Сесилія (Сідні Свіні) вирушає до віддаленого монастиря у мальовничій італійській місцині. Невдовзі теплий прийом перетворюється на кошмар. Сесилія з?ясовує, що нова домівка приховує страшну таємницю та нечувані жахіття.
У прокаті з 21 березня по 27 березня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Уявний друг. Жахи, містика, 16+

Коли Джессіка (DeWanda Wise) повертається до рідного дому разом з сім'єю, її наймолодша падчерка Аліса (Pyper Braun) виявляє несподівану прив'язаність до плюшевого ведмедика на ім'я Чонсі, якого знаходить у підвалі.

Аліса починає грати з Чонсі у ігри, які спочатку видаються безневинними, та з часом стають дедалі зловіснішими. Джессіка втручається, спостерігаючи турбуючі зміни у поведінці Аліси, та усвідомлює, що Чонсі – це щось набагато жахливіше, ніж її мила плюшева іграшка з дитинства.

У прокаті з 14 березня по 27 березня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Панда Кунг-Фу 4. Пригода, комедія, сімейний, 0+

Цієї весни зустрічайте продовження улюбленої комедійної франшизи від DreamWorks Animation «Панда Кунг-Фу 4»! Здобувши три перемоги над лиходіями світового рівня завдяки неперевершеній відвазі та шаленим навичкам бойових мистецтв, легендарному воїну По нарешті світить відпочинок… Точніше, він мусить стати Духовним лідером Долини Миру.

У прокаті з 6 березня по 24 квітня.

Квитки коштують від 140 гривень.

Посилання скопійовано в буфер обміну