У Кривому Розі проведуть конкурс студентських наукових робіт з екології

У Кривому Розі проведуть конкурс студентських наукових робіт з екології

Фото: Перший Криворізький

У Кривому Розі почали підготовку до річного міського конкурсу студентських наукових робіт з екології. Участь візьмуть студенти вищих навчальних закладів, професійно-технічних та фахових шкіл міста.

Про це йдеться на офіційному вебсайті Криворізької міської ради.

Основна мета конкурсу - залучення молоді до розв’язання екологічних проблем міста, популяризація екологічної свідомості, і підвищення відповідальності за стан навколишнього середовища.

Тема роботи повинна висвітлювати актуальні екологічні питання міста, розкривати їх причини та вплив на природне середовище, та містити пропозиції щодо їх вирішення. Рекомендований обсяг роботи - до 15 аркушів формату А4.

Перший етап конкурсу проведуть в навчальних закладах, де навчаються студенти. Найкращі роботи, визнані викладачами екології або конкурсним комітетом, надішлють до управління екології виконкому міської ради до 7 травня за адресою [email protected].

Другий етап - оцінка робіт конкурсною комісією та їх захист, триватиме до 24 травня. За найвищими оцінками визначать переможців у різних номінаціях.

Оголошення результатів та нагородження переможців планують провести на урочистому засіданні з нагоди Всесвітнього дня охорони навколишнього природного середовища 5 червня.

Читайте також: криворізькі школярі можуть взяти участь у Всеукраїнському конкурсі есе та малюнків.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну