Криворіжець постраждалої багатоповерхівки через російську атаку оголосив збір

Криворіжець постраждалої багатоповерхівки через російську атаку оголосив збір

Фото: Фото родини Горпінюків

Мешканець багатоповерхового будинку, чия квартира постраждала внаслідок російської ракетної атаки 12 березня, відкрив збір.

Про це редакції «Першого Криворізького» повідомила дружина чоловіка Вікторія.

Реквізити:
  • номер картки банки 5375 4112 1661 1413
Родина Горпінюків мешкає на 9 поверсі багатоповерхівки Довгинцівського району, в який влучила ворожа ракета. Їхня квартира знаходиться зліва від удару.

За словами Вікторії, вони з чоловіком та малолітньою дитиною знаходились у залі на дивані. Після того, як почули перші вибухи, швидко зібрались у коридор. У цей час ракета влучила у будинок, внаслідок чого вилетіла віконна рама і придавила дитину.

«Добре, що хоч на вікні були занавіски і скло не сильно полетіло на дитину. Її немов загорнуло у штору», — сказала мати.
Після того, як дістали дитину, вони вибігли у під'їзд та спустились на двір, де чекали швидку. Але потім вирішили самостійно поїхати до лікарні.

У першій лікарні відповіли, що дитячого лікаря у них немає, і при огляді можуть більше нашкодити, тому їх направили в іншу лікарню. Там дитині зробили необхідне обстеження та дістали скло з вух.

У дитини множинні підшкірні гематоми та порізи на голові. її залишили на ніч у лікарні. У батьків неглибокі різані рани від скла, які не потрібно було зашивати. Наразі вони знаходяться вдома у батьків чоловіка.\

Допомогу також надає


Нагадаємо, 20 мільйонів гривень з обласного бюджету виділили Кривому Рогу на допомогу постраждалим від російської атаки 12 березня. Також допомогу надають й працедавці.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну