На Харківщині загинув захисник з Кривого Рогу Максим Стефанов

На Харківщині загинув захисник з Кривого Рогу Максим Стефанов

Фото: АрселорМіттал Кривий Ріг

На Харківщині загинув криворіжець Максим Стефанов.

Про це повідомила пресова служба «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Цього тижня Максиму мало б виповнитися 35 років. До призову в лави українського війська він працював апаратником одержання сирого бензолу в цеху уловлювання коксохімічного виробництва ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

«Він був світлою, позитивною людиною, з добре розвинутим почуттям обов’язку, - розповідає начальник цеху уловлювання Роман Каренов. – Відповідальність, дисциплінованість, - ось такі риси були йому притаманні. Максим дуже добре знав свою роботу, і ми покладали на нього певні надії, як на професіонала, якому можна було спокійно довірити виконання обов’язків старшого змінного майстра основної виробничої дільниці. Сьогодні, коли на виробництві все більше дається взнаки нестача робочих рук, особливо боляче сприймається те, що війна забирає у нас таких працьовитих, перспективних молодих людей, як Максим. Його загибель – це велика і важка втрата для колективу нашого цеху».
Герой загинув внаслідок ворожого обстрілу біля населеного пункту Іванівка Куп`янського району Харківської області. У нього залилилися дружина та батьки.

«Максима всі поважали у нашому цеху. Він був добрим, чуйним, можна сказати, безвідмовним, коли його просили у чомусь допомогти, - додає голова цехкому ПМГУ цеху уловлювання Наталя Скибіцька. – Максим завжди був готовий виручити.» — йдеться у повідомленнні.
Редакція «Першого Криворізького» висловлює співчуття родині, друзям і побратимам загиблого Героя.

Велика шана і вдячність кожному українському Герою!

«Перший Криворізький» у розділі Історія Кривого Рогу публікує меморіали загиблих захисників.

Повідомте нам, якщо втратили на війні близьку людину, заповніть гугл-форму.

З початку повномасштабної війни, яку розпочала Росія проти України, загинули сотні мешканців Кривого Рогу.

Серед них ветерани АТО, працівники металургійних та гірничо-добувних підприємств, металургійних, випускники криворізьких шкіл, коледжів та вишів, медики, освітяни:

імена загиблих Героїв, про яких редакції стало відомо з 24 лютого 2022 року по 24 лютого 2024 року;
Сергій Кирпа;
Павло Тарасов;
В'ячеслав Дегтяр;
Олександр Кунах;
Євгеній Мельник;
Євген Грищук.


Посилання скопійовано в буфер обміну