Дощі зі снігом та мінлива хмарність: погода у Кривому Розі на тиждень

Дощі зі снігом та мінлива хмарність: погода у Кривому Розі на тиждень

Фото: Перший Криворізький

На цьому тижні, з 11 по 17 березня, у Кривому Розі прогнозують погоду з мінливою хмарністю. В середині тижня очікуються дрібні дощі, можливий сніг.

За даними Укргідрометцентру сьогодні, 11 березня, температура повітря складатиме -1 +6°С. Протягом дня очікується мінлива хмарність, без опадів.

Завтра, 12 березня, синоптики прогнозують хмарну погоду. Дрібний дощ, який розпочнеться після обіду, ввечері зміниться дрібним дощем зі снігом. Температура повітря вдень коливатиметься від +4°С до +8°С.

13 березня очікується хмарна погода. Уночі буде сильний дощ зі снігом. Вранці, вдень та ввечері - без опадів. Температура повітря коливатиметься від 0°С до +5°С. Швидкість вітру — 4-5 м/сек.

14 березня вночі та ввечері очікується дрібний дощ. Інша частина дня пройде без опадів. Температура повітря вдень 0°С до +8°С. Швидкість вітру — 2-4 м/сек.

15 березня на криворіжців очікує мінлива хмарність. Дрібний дощ, що розпочнеться вранці, повинен закінчитися до вечора. Температура повітря коливатиметься від +3°С до +8 °С. Швидкість вітру — 2-3 м/сек.

На вихідних, 16 та 17 березня, вдень очікується мінлива хмарність, без дощу. Температура повітря коливатиметься від +4°С до +11°С.

Детальний прогноз погоди на кожен день читайте на «Першому Криворізькому» ввечері.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну