Програма «Прихисток»: скільки криворіжців подали заяву на компенсацію у лютому

Програма «Прихисток»: скільки криворіжців подали заяву на компенсацію у лютому

Фото: Криворізька міська рада

У Кривому Розі відповідно до програми «Прихисток», щомісяця з 1 по 5 число власники житла, які безкоштовно прихистили своїх співгромадян, що вимушені були покинути власний дім, можуть подати заяву на компенсацію пов’язаних з цим витрат.

Про це йдеться на офіційному вебсвйті Криворізької міської ради.

За лютий заяву на компенсацію подали 1702 криворіжця. Оскільки заяви для отримання компенсації приймаються виключно з 1 по 5 число, а 2 та 3 березня припало на суботу та неділю, адміністратори Центру «Віза» («Центр Дії») чекали своїх замовників і у вихідні.

До речі, можливістю звернутися до Центру «Віза» («Центр Дії») у вихідні дні скористалися 290 власників житла.

Лідером з прийому заяв у рамках програми «Прихисток» у березні став Головний офіс Центру «Віза» («Центр Дії») на площі Молодіжній, 1. Зокрема до нього приїжджали власники житла і з віддалених районів міста.

Багато криворіжців користуються електронними сервісами – 593 заяви на компенсацію в цьому місяці було подано онлайн. До речі, повідомлення про розміщення у своєму житлі внутрішньо переміщених осіб у березні подали ще 87 криворіжців.

З квітня змінюється порядок прийому заяв на компенсацію витрат за програмою «Прихисток».

З 1 по 5 квітня заяви необхідно буде подавати до Управління праці та соціального захисту населення відповідного району за місцем розташування житла або онлайн на електронні адреси виконкомів районних у місті рад, відповідно до місця розташування житла, а саме:
Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну