Що задекларував директор криворізького КП «Сансервіс» Ілля Хворост

Що задекларував директор криворізького КП «Сансервіс» Ілля Хворост

Фото: Перший Криворізький

Директор криворізького комунального підприємства «Сансервіс» та депутат Саксаганської райради Ілля Хворост оприлюднив свої статки за 2022 рік.

У декларації Ілля Хворост також вказав свою дружину Наталію Савенко та сина.

Нерухомість

  • Квартира у Кривому Розі площею 62 квадратних метри, придбана у 2007 році. Спільна власність Іллі й Людмили Хворост та Романа Гаврилова.

Ілля Хворост не вказав у своїй декларації об’єктів незавершеного будівництва, цінних паперів, іншого рухомого майна, транспорту, корпоративних прав, нематеріальних активів, юридичних осіб, грошових активів.

Доходи, в тому числі подарунки


Джерело доходу
Вид доходуРозмір, грнОсоба, яка отримала дохід
Комунальне підприємство "Сансервіс" Криворізької міської радиЗаробітна плата отримана за основним місцем роботи606 563Ілля Хворост
Первинна профспілкова організація комунального підприємства "Сансервіс"
вартість путівок на оздоровлення
22 543Ілля Хворост

Декларація директора КП Сансервіс Іллі Хвороста

У 2021 році заробітна плата Іллі Хвороста становила 497 427 на рік, також посадовець отримав 37 531 гривню на оздоровлення.

Декларації народних депутатів та міських чиновників редакція 1kr.ua висвітлює у спецпроєкті «Е-декларації»

Нагадаємо, комунальне підприємство «Сансервіс» оголосило відкриті торги на закупівлю квітів-багаторічників, очікувана вартість якої становить 742 512,46 гривні.

Єдиною учасницею у тендері на закупівлю квітів стала ФОП Зубова Лариса Олександрівна з пропозицією у 718 020 гривень. 4 березні на сайті prozorro з’явилось повідомлення про намір укласти угоду між замовником та ФОП Зубова.

Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, ФОП зареєстроване у селищі Дослідне Дніпропетровської області у 2002 році. Участь у державних тендерах підприємиця бере з 2016 року.

Також «Сансервіс» готовий заплатити 1 383 600 гривень за саджанці кущів.

Посилання скопійовано в буфер обміну