На Миколаївщині поліція затримала зловмисника, який викрав малолітню дівчинку

На Миколаївщині поліція затримала зловмисника, який викрав малолітню дівчинку

Фото: Нацполіція

На Миколаївщині затримали 50-річного чоловіка, який викрав 8-річну дівчинку.

Про це повідомляється на офіційному вебсайті Нацполіції.

Ввечері 1 березня до відділення поліції № 2 Баштанського районного управління Миколаївської області надійшло повідомлення про зникнення 8-річної дівчинки з одного з сіл Березнегуватської громади. Рідні повідомили поліції, що підозрюють колишнього співмешканця бабусі дівчинки, який тривалий час проживав з їхньою сім'єю.

Розпочали масштабну розшукову поліцейську операцію та сформували оперативний штаб. У пошуках брали участь особовий склад місцевої поліції, районного відділку, оперативники, слідчі, ювенали, фахівці кримінального аналізу обласного управління поліції, кінологи, військові та мешканці села.

Правоохоронці детально обстежили будівлі, приміщення селища та його околиці, перевірили колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. Також була задіяна аеророзвідка.

Під час розшуків поліцейські разом із місцевими мешканцями виявили замасковану схованку під землею, де перебували зловмисник і викрадена дівчинка.


Дівчинку врятували та доставили до медичного закладу. Зловмисника доставили до поліції і затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України для його затримання.

З дівчинкою працюють психологи, а підозрюваному оголошено про підозру за статтею 146 частина 2 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну