14 тисяч послуг надали на Дніпропетровщині за проєктом «Я – Ветеран»

14 тисяч послуг надали на Дніпропетровщині за проєктом «Я – Ветеран»

Фото: Дніпропетровська ОВА

За проєктом «Я – Ветеран» на Дніпропетровщині надали 14 тисяч послуг. Це комплексний сервіс, який запустили торік в червні. Він – для захисників, захисниць та їхніх рідних.

Про це повідомляється на офіційному вебсайті Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Оцінка за обслуговування від відвідувачів центрів надання адмінпослуг області зараз на рівні 94%.

У взаємодії з Регіональним офісом міжнародного співробітництва при ОВА Силам оборони передали ще понад 2 тисяч ноутбуків. Освітнім закладам – більш ніж 1,5 тисячі.

За підтримки Мінцифри Дніпропетровщина отримала чергову партію роутерів. Пристрої – для облаштування в укриттях соціальних закладів зон WI-FI. Аби кожен їх відвідувач мав доступ до Інтернету.
«Оновлюємо простори, в яких адміністратори приймають людей. У лютому після модернізації двері для відвідувачів відкрили ЦНАПи в Українській сільській громаді та у Дніпрі», – наголосив заступник очільника регіону.
Область долучилася до міжнародного форуму з кібербезпеки «Стійкість під час кібервійни». Він зібрав цифрових лідерів з усієї країни. Обговорили аудит безпеки в межах співпраці з USAID. Приділили увагу й інструментам швидкого відновлення IT-інфраструктури у разі кібератак.

Кібербезпека – важливий напрямок, щоб підвищити її рівень в інформаційно-комунікаційних системах та на об’єктах критичної інфраструктури, іде оновлення планів реагування на загрози, поширення рекомендацій та навчання відповідальних співробітників.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну