Фантастика, комедія та трилери: що транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Фантастика, комедія та трилери: що транслюють у кінотеатрах Кривого Рогу

Фото: Перший Криворізький

Фантастика, комедія, мультфільми та трилери. Фільми цих жанрів можна подивитись у кіно.Редакція «Першого Криворізького» зібрала для читачів фільми, які зараз у прокаті в кінотеатрах Кривого Рогу.

Дюна. Екшн, фантастика, пригоди, бойовик, 16+

«Дюна: Частина друга» розкаже про міфічну подорож Пола Атріда та фременів на шляху помсти заколотникам, які знищили його родину. Між коханням усього свого життя та долею відомого всесвіту він обирає боротьбу проти жахливого майбутнього, яке лиш він може передбачити.

У прокаті з 28 лютого по 20 березня.

Квитки коштують від 110 до 140 гривень.


Прокляття Беґхед. Жахи, трилер, 16+

Заговорив з мерцем. Плати ціну. Новий хоррор від творців “Воно”. Юна Айріс отримує в спадок від батька будівлю колишнього паба та відкриває страшний секрет - у будівлі живе сутність, яку називають Беґхед.

Вона дає можливість поговорити з мертвим, але лише 2 хвилини. Живі вважають, що можуть контролювати створіння, але за все доведеться платити свою ціну…

У прокаті з 22 лютого по 6 березня.

Квитки коштують від 140 гривень.


Кіт & Пес: Шалена пригода. Пригоди, комедія, 12+


Коти та собаки, як відомо, рідко ладнають. Але цій парочці доведеться діяти спільно, щоб повернутися до своїх господарів та затишного життя улюблених домашніх вихованців.

Через безглуздий випадок вони загубилися в аеропорту, і тепер «найкращим ворогам» доведеться вирушити в небезпечну, але захоплюючу подорож. А тим часом їхні господарі — зірка соціальних мереж та професійний злодій об'єднаються, щоб відшукати своїх улюбленців.

У прокаті з 22 лютого по 6 березня.

Квитки коштують від 130 гривень.


Прощавай, монстр. Пригоди, сімейний, 12+

У чарівному світі тисячі островів з'явився небезпечний Темний Маг. Молодий чародій кинув йому виклик, але мало не занапастив весь світ і був вигнаний із рідних місць. Але здаватися він не збирається. Тепер йому доведеться подолати недовіру інших чарівників, знову здобути сили і впоратися зі злом ще раз.

У прокаті з 29 лютого по 6 березня.

Квитки коштують від 110 гривень.


Посилання скопійовано в буфер обміну