Актуальне

Сонячно на початку весни: погода у Кривому Розі на тиждень

Сонячно на початку весни: погода у Кривому Розі на тиждень

Фото: Перший Криворізький

Від сьогодні, 26 лютого, у Кривому Розі прогнозують погоду з мінливою хмарністю, без опадів. На вихідних, на початку весни, очікується сонячна ясна погода.

За даними Укргідрометцентру сьогодні, 26 лютого, температура повітря складатиме -1 +8°С. Вночі температура опуститься до 0 °С. Протягом усього дня погода буде похмурою, без опадів.

27 лютого синоптики прогнозують суху хмарну погоду. Температура повітря вдень коливатиметься від -1°С до +7°С. Швидкість вітру — від 2 до 4 м/сек.

28 лютого очікується хмарна погода, яка до вечора проясниться, без опадів. Температура повітря коливатиметься від 0°С до +7°С. Швидкість вітру — 2-3 м/сек.

29 лютого безхмарний ранок замінять пасмурні день та вечір. Опади не передбачаються. Температура повітря вдень 0°С до +8°С. Швидкість вітру — 1-2 м/сек.

1 березня на криворіжців очікує мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься від 0°С до +8 °С. Швидкість вітру — 1-2 м/сек.

На вихідних, 2 та 3 березня, вдень очікується ясна сонячна погода, без дощу. Температура повітря коливатиметься від +1°С до +10 °С.

Детальний прогноз погоди на кожен день читайте на «Першому Криворізькому» ввечері.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну