У дворі Кривого Рогу три роки не можуть засипати ями від погребів

У дворі Кривого Рогу три роки не можуть засипати ями від погребів

Фото: Перший Криворізький

В одному з дворів Соцміста Кривого Рогу місцеві мешканці скаржаться на незасипані вже три роки ями від погребів.

Про це повідомила мешканка будинку і читачка "Першого Криворізького".

Сьогодні, 22 лютого, мешканка вулиці Соборності 26 звернулася до редакції “Першого Криворізького” зі скаргою на занедбаний двір.

За її словами мешканці ще 3 роки назад зверталась у Сітісервіс та писали звернення. На що Сітісервіс відповів, що це приватна територія, яка до них не відноситься.

Також 2 роки тому жителі звертались до міськвиконкому. У результаті працівники привезли машину піску та сказали, що вони зробили все можливе, а засипати ями мешканці повинні своїми силами.

За даною адресою більша частина сусідів – пенсіонери. А молодь, за словами мешканки, не має ні лопат, ні топора, ні грабель, ні віників. А з початку війни всі роз'їхались, а проблема залишилася.

16 лютого мешканка ще раз звернулася до контакт центру, де їй дали номер комунального хазяйства Металургійного району міста. За останнім номером сказали, що в них немає техніки, щоб розрівняти та розпланувати цю територію. А також вони не мають людей, які можуть засипати ями. Окрім того, сказали передзвонити в квітні і вони, можливо, організують суботник мешканцям двору.

За словами мешканки, на занедбаній території розвелися щури, а двірники з прилеглих територій привозять сухе листя та гілки.



Для того, щоб у дворі усунули будь-які проблеми, криворіжці можуть звернутись до контакт-центру:

Також якщо у вас є схожі історії, звертайтесь до редакції «Першого Криворізького» та надсилайте інформацію та фото у чат-бот.

Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького".

Посилання скопійовано в буфер обміну