Енергетики і комунальники з Кривого Рогу отримали відзнаки за відданість роботі

Енергетики і комунальники з Кривого Рогу отримали відзнаки за відданість роботі

Фото: Дніпропетровська ОВА

Енергетики і комунальники з Кривого Рогу, Дніпра та Павлограду отримали відзнаки за відданість професії й те, що оперативно повертають людям світло, тепло і воду.

Про це повідомляється на офіційному вебсайті Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

«Вони знаходять вихід із найскладніших ситуацій. Ризикують. Віддаються роботі 24 на 7. Все, аби після атак ворога якнайшвидше повернути людям світло, тепло, воду. Енергетики та комунальники. З цими фахівцями регіону пощастило. Вони справжні профі. Кожному Герою тилу від себе особисто та мешканців Дніпропетровщини дякую», —сказав начальник ОВА Сергій Лисак.
Всього нагородили 32 фахівця, які відновлювали понівечені росіянами інфраструктурні об’єкти.

«Це, мабуть, найменше, що ми можемо зробити для цих людей. Бо вони – дійсно Герої. Люди, що тримають наш тил. Ті, хто дозволяє у буквальному сенсі мільйонам людей жити під час повномасштабної війни у комфортних умовах», – додав міський голова Борис Філатов.

Фахівець Олександр Коновалов

Електромонтер з Павлограда Олександр Коновалов,що працює у професії вже майже десять років каже:
«Після останньої ворожої атаки основну масу абонентів заживили за дві-три години. Намагалися працювати максимально швидко, але не наражаючи на небезпеку персонал. Це все-таки електроенергетика. Зараз кожен день непередбачуваний. Втім, ми аналізуємо та моделюємо різні ситуації. Що може статися і якими мають бути наші дії. Бо інструкції – це одне, на практиці все інакше»

Фахівці Віталій та Дмитро Томазови

Над поверненням тепла в оселі дніпрян також працюють Віталій та Дмитро Томазови. Батько й син працюють на одному з комунальних підприємств обласного центру вже майже вісім років.

«Обслуговуємо, ремонтуємо, замінюємо арматуру. Коли надзвичайні якісь ситуації, одразу викликають на роботу. Останнього разу маже дві доби відпрацювали. Додому тільки забігали, аби поїсти із собою взяти», – пригадує слюсар з обслуговування теплових мереж комунального підприємства Дніпра Віталій Томазов.
Щоб дізнаватися новини Кривого Рогу та всієї України першими, приєднуйтесь до viber-каналу "Першого Криворізького"

Посилання скопійовано в буфер обміну