На Дніпропетровщині енергетики відновили електропостачання для 74 тисяч родин

На Дніпропетровщині енергетики відновили електропостачання для 74 тисяч родин

Фото: Перший Криворізький

З 12 по 18 лютого енергетики відновили постачання електроенергії для 74 тисяч сімей в Дніпропетровській області, чиї домогосподарства були позбавлені світла внаслідок обстрілів.

Про це повідомляється на офіційному вебсайті ДТЕК.

Спеціалісти активно працюють над відновленням пошкоджених ліній та електрообладнання, діючи відповідно до дозволів, отриманих від Збройних Сил України та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Дніпропетровщина продовжує стикатися із наслідками російських обстрілів, які руйнують електроенергетичну інфраструктуру міст та сіл. Аварійні бригади працюють для якнайшвидшої ліквідації пошкоджень та реставрації систем.

Протягом тижня з 12 по 18 лютого спеціалісти повернули електропостачання для 74 029 сімей Дніпропетровщини, які опинилися без світла через бойові дії. Зокрема, внаслідок націленого обстрілу енергетичних об'єктів міста повністю відновлено постачання електроенергії для мешканців Дніпра та Павлограду за допомогою резервних схем живлення. Крім того, аварійні бригади регулярно відновлюють електропостачання в південних районах області, які постійно піддаються обстрілам.

Наразі електропостачання в усіх постраждалих населених пунктах повністю відновлено.

Посилання скопійовано в буфер обміну