Протягом доби відбулось 91 бойове залучення

Протягом доби відбулось 91 бойове залучення

Фото: Генштаб ЗСУ

Сьогодні, 9 лютого, окупанти завдали 49 авіаударів та здійснили 52 атаки системами залпового вогню по позиціях українських військ та різних населених пунктах.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на Facebook-сторінці.

Внаслідок обстрілів поранені цивільні, зруйновані та пошкоджені приватні та багатоквартирні будинки та інша цивільна інфраструктура.

Сіверщина та Слобожанщина: окупанти нанесли авіаудари та обстріляли близько 30 населених пунктів в Чернігівській, Сумській та Харківській областях.

Куп'янський напрямок: українські захисники відбили 10 атак біля Синьківки та Іванівки (Харківська область). Окупанти провели авіаудари та обстріли по десятку населених пунктів.

Лиманський напрямок: українські сили відбили 8 штурмів в Луганській та Донецькій областях. Окупанти обстріляли понад 10 поселень

Бахмут: захисники відбили 18 атак. Під обстрілом опинились близько 10 населених пунктів

Авдіївка: Збройні сили відбили 17 атак. Окупанти обстріляли з артилерії та мінометів понад 15 населених пунктів,

Мар'їнка: сили оборони стримують окупантів в районі Новомихайлівки (Донецька область) та відбили 12 спроб ворога покращити свою тактичну ситуацію.

Шахтарське: українські захисники відбили 2 штурми на різних напрямках в Донецькій та Запорізькій областях. Окупанти завдали авіаудару в районі Вугледару та обстріляли близько 10 населених пунктів

Запорізький напрям: сили оборони відбили 2 атаки. Під обстрілами окупантів опинилися близько 30 населених пунктів

Херсонщина: захисники відбили 4 штурми. Під авіаударами опинились міста в Миколаївській та Херсонській областях.

Українські захисники протягом доби завдали авіаударів по 5 місцям зосередження військ, озброєння та військової техніки окупантів.

Українські ракетні війська вдарили 2 концентрації військ, озброєння та військової техніки, 2 командні пункти, 2 склади боєприпасів російських окупантів.

Посилання скопійовано в буфер обміну